Filtrul de polen: captează și neutralizează alergenii
Filtrul de polen neutralizează alergenii

Filtrul de polen

Beneficii: 

  • Filtrul de polen  captează și neutralizează alergenii
  • Filtrul de polen filtrează substanțele toxice
  • Elimină mirosurile neplăcute
  • Împiedică aburirea parbrizului
  • Păstrează curățenia sistemelor de aer condiționat și încălzire

Cu ce ne ajută filtrul de polen?

Este important să știm că, printre altele, filtrul de polen neutralizează și captează alergenii din habitaclul mașinii noastre. Asta înseamnă că particulele și materiile nedorite sunt împiedicate să ajungă în habitaclul mașinii tale. În acest fel, tu și pasagerii tăi sunteți mereu protejați, alergiile și alte probleme de sănătate sunt prevenite  sau ținute sub control și, în plus, curățenia sistemelor de aer condiționat și încălzire este păstrată.  Așadar, este simplu: pentru un aer lipsit de alergeni și substanțe toxice, specialiștii din domeniul automobilelor vor recomanda întotdeauna montarea unui filtru de polen sau înlocuirea celui existent.

Ce face mai exact un filtru de polen?

Filtrul de polen filtrează substanțele toxice, elimină mirosurile neplăcute, captează și neutralizează alergenii impiedicând pătrunderea acestora în interiorul vehiculului tău. Astfel, confortul tău și al pasagerilor tăi este sporit. Mai mult decât atât, filtrul de polen vine și cu alte beneficii pentru șofer și pasageri: împiedică aburirea parbirzului și păstrează curățeinia sistemelor de aer condiționat și încălzire.

Cât de des trebuie să schimbăm filtrul de polen?

Pentru ca filtrul de polen să funcționeze în parametrii optimi, specialiștii din domeniul auto recomandă schimbarea acestuia cel puțin o dată pe an. În acest fel te asiguri că vei respira un aer curat și fără alergeni de fiecare dată când te vei urca la volan.

Așadar, calitatea aerului pe care îl respirăm în aglomerațiile urbane este greu de controlat. Totuși, am învățat că lucrurile stau total difert în ceea ce privește calitatea aerului pe care îl respirăm în habitaclul mașinii noastre: aceasta poate fi mereu controlată și menținută cu ajutorul montării filtrului de polen. Filtrul de polen își va îndeplini cu siguranță rolul și vei dobândi calitatea aerului de care ai nevoie, plus beneficiile care vin odată cu montarea acestuia.

Unde poți schimba sau monta filtrul de polen?
La noi! Orice șofer știe ce este mai bine pentru pasagerii și mașina lui, nu-i așa?  Hai în rețeaua de service Rădăcini, click aici pentru a ne contacta!

Tel.: 0737 600 600

 

Audi Service