Noua generație Mokka arată noul design frontal al viitoarelor modele Opel
Opel Vizor

 

  • Îndrăzneț și clar – „Opel Vizor”, noul design frontal este în concordanță cu viitoarea filosofie de design
  • Toate modelele Opel vor încorpora „Opel Vizor”

Rüsselsheim. Următorul Opel Mokka va fi primul model care va arăta noul design frontal al mărcii germane. Echipa de design condusă de vicepreședintele Opel, Mark Adams, a creat o parte frontală, inconfundabilă – Opel Vizor. Ca o vizieră de protecție, acesta integrează organic grila, farurile și logo-ul mărcii într-un singur modul.

 

Prima generație a legendarului Opel Manta a inspirat conceptul inițial al părții frontale: pentru noul Mokka, designerii au reinventat literalmente grila Manta cu module de faruri gemene pe o suprafață neagră, încadrate de o bară subțire cromată.

 

Noul Opel Vizor

Farurile, unite de grila din față în centrul căreia se afla logo-ul mărcii fac parte din segmentul de design numit “Vizor“. Acesta elimină orice detaliu superfluu. Arată clar, precis și tehnic, o potrivire perfectă pentru noul Mokka, care va avea doar lămpi cu LED-uri de înaltă calitate, precum și faruri cu IntelliLux LED® matrix de ultimă generație – tehnologie singulară în acest segment de piață. Opel Vizor va deveni un semn distinctiv al tuturor modelelor Opel care vor fi lansate de acum înainte.

 

„A fost foarte important pentru noi să creăm o înfățișare nouă pentru marcă, care să fie fidelă viitoarei noastre filosofii de proiectare, aceea a unui design atât îndrăzneț, cât și simplu, clar. Noul Opel Vizor, care debutează în următoarea generație Mokka este clar și distinctiv, în timp ce este fidel rădăcinilor germane – forma urmează funcționalitatea. Nu este nevoie de o grilă clasică în mașinile electrice precum Mokka, astfel, Vizor creează o integrare perfectă a iluminării viitoare și a altor tehnologii de vârf ”, a explicat Mark Adams.

 

 

sursa OpelMedia

Audi Service