Casco Opel

Avantaje

Cu Opel Casco – Allianz te vei simți în siguranță, știind că ești asistat de profesioniști capabili să rezolve problemele eficient, cu operativitate, scutindu-te pe tine de griji și bătăi de cap inutile.

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Casco Opel oferit in colaborare cu Allianz Tiriac

 

Casco Opel – Allianz Tiriac

 

Opel Casco, produs oferit în colaborare cu Allianz-Țiriac, reprezintă o garanție financiară în situațiile neplăcute cu care, în calitate de conducător auto te poți confrunta, și o confirmare a faptului că mașina ta se află pe mâini bune.

 

Cu Opel Casco – Allianz te vei simți în siguranță, știind că ești asistat de profesioniști capabili să rezolve problemele eficient, cu operativitate, scutindu-te pe tine de griji și bătăi de cap inutile.

 

De ce îți recomandăm asigurarea Opel Casco – Allianz Opel Casco este un produs special dedicat posesorilor de autoturisme Opel cu vechime de maxim 5 ani, noi sau rulate, achiziționate cu plata în numerar sau prin credit bancar

 

Opel Casco îți permite să alegi protecția dorită, prin opțiunea pentru unul dintre cele 3 pachete de servicii:PRIM, PRIM PLUS, TOP

 

Posibilitatea de a opta pentru o variantă fără franșiză (în caz de daună, nu vei plati franșiza dacă vei opta pentru efectuarea reparațiilor într-unul din Service-urile Opel)

 

Produsul, dezvoltat și oferit în parteneriat cu Allianz-Țiriac, oferă garanția unor servicii de calitate, gestionarea profesionistă a daunelor și operativitate în plata despăgubirilor.

 

Constatarea daunelor, în cazul în care acestea intervin, în cadrul Service-urilor Opel agreate.

 

Riscuri acoperite

Pachetul PRIM
 • acțiuni mecanice: coliziune, ciocnire, lovire, răsturnare, zgâriere, cădere a vehiculului, căderea unor corpuri pe vehicul;
 • fenomene naturale: inundație, furtună, uragan, cutremur, etc
 • incendiu, explozie;
 • furt parțial și total;
 • tentativă de furt asupra vehiculului sau a componentelor acestuia;
 • acte de vandalism;
 • pătrunderea vehiculului în locuri inundate.
 • pagubele produse vehiculului ca urmare a măsurilor luate pentru salvarea acestuia, după producerea unui risc asigurat, precum și pentru cheltuielile efectuate în scopul limitarii pagubelor.

Se despăgubesc cheltuielile efectuate cu:

 • transportul vehiculului avariat, ca urmare a producerii unui risc asigurat, la cel mai apropiat Service care este autorizat să efectueze reparaţia sau la domiciliu
 • înlocuirea setului de închidere ca urmare a furtului sau pierderii cheilor / cardurilor / telecomenzilor

Sunt acoperite pagubele produse vehiculului în urma circulaţiei în afara drumurilor publice, doar în cazul aleilor de acces catre spații de locuit/locuri de parcare/garaje.

 

Pachetul PRIM PLUS

Cuprinde riscurile acoperite de pachetul PRIM, având în plus posibilitatea de a beneficia de varianta fără franșiză în cazul în care vehiculul este reparat într-un Service autorizat Opel

 

Pachetul TOP

Cuprinde toate riscurile acoperite de pachetul PRIM, la care se adaugă:

 • Vehicul de înlocuire (aceeași marca, numai pe teritoriul Romaniei, pe o perioadă care nu va depăși durata reparației, dar nu pentru mai mult de 7 zile și în limita sumei de maximum 175 EUR pentru întreaga perioadă asigurată)
 • Extindere teritorială a asigurării – limita geografică a contractului de asigurare se extinde și în afara teritoriului României în țările membre ale sistemului Carte Verde, fără plata unei prime suplimentare.
 • Accidente ale persoanelor din vehicul

 

Poti beneficia de avantajele Opel Casco dacă mașina ta Opel are o vechime de maximum 5 ani, indiferent dacă aceasta este folosită în interes personal (conduci în calitate de persoană fizică) sau ca mașina de serviciu (conduci în calitate de persoană juridică).

Mașina poate fi nouă sau rulată, important este ca plata autoturismului să fie efectuată în numerar sau prin contractarea unui credit bancar.

 

Asigurarea Opel Casco nu se adreseaza posesorilor de autoturisme achiziționate în baza contractelor de leasing.

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare

Audi Service