Citroën Jumpy

Avantaje

Flexibilitatea finantarii

Adaptat nevoilor afacerii tale

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Citroën Jumpy

Pentru eroii de zi cu zi

Moduwork: mai mult spatiu

Datorita sistemului Moduwork, Citroën Jumpy poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 4 m. Prin ridicarea scaunului pasagerului din dreapta, se asigura accesul facil la trapa din peretele despartitor, facilitate care impreuna cu podeaua plata a acestui spatiu permite introducerea fara dificultate a incarcaturii, in totala siguranta.

Usi laterale culisante cu actionare electrica*

Citroën Jumpy poate fi echipat cu una sau doua* usi laterale culisante. Deschiderea, cu o dimensiune de 93 cm**, permite introducerea cu usurinta a europaletilor, iar actionarea electrica a portierelor laterale este comandata printr-o simpla miscare a piciorului sub bara de protectie din spate*, prin telecomanda, prin intermediul manerelor, sau din cabina vehiculului.
* Optional
** Pentru versiunile M si XL

Satisfactia lucrului bine facut

Conceput pentru a raspunde tuturor asteptarilor profesionale, modelul se distinge prin performante exceptionale si design complet restilizat, bazat pe o noua platforma, capabila sa propuna 3 dimensiuni diferite: M (4,95 m), XL (5,30 m) – si o versiune compacta, XS, cu o lungime de 4,60 m.

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare

Audi Service