Citroën Jumpy

Avantaje

Flexibilitatea finantarii

Adaptat nevoilor afacerii tale

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Citroën Jumpy

Pentru eroii de zi cu zi

Moduwork: mai mult spatiu cu Citroën Jumpy

Datorita sistemului Moduwork, Citroën Jumpy poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 4 m. Prin ridicarea scaunului pasagerului din dreapta, se asigura accesul facil la trapa din peretele despartitor, facilitate care impreuna cu podeaua plata a acestui spatiu permite introducerea fara dificultate a incarcaturii, in totala siguranta.

Usi laterale culisante cu actionare electrica*

Citroën Jumpy poate fi echipat cu una sau doua* usi laterale culisante. Deschiderea, cu o dimensiune de 93 cm**, permite introducerea cu usurinta a europaletilor, iar actionarea electrica a portierelor laterale este comandata printr-o simpla miscare a piciorului sub bara de protectie din spate*, prin telecomanda, prin intermediul manerelor, sau din cabina vehiculului.
* Optional
** Pentru versiunile M si XL

Satisfactia lucrului bine facut

Conceput pentru a raspunde tuturor asteptarilor profesionale, modelul se distinge prin performante exceptionale si design complet restilizat, bazat pe o noua platforma, capabila sa propuna 3 dimensiuni diferite: M (4,95 m), XL (5,30 m) – si o versiune compacta, XS, cu o lungime de 4,60 m.

 

 

Citroën Jumpy promovează un design ce combină elemente venite din lumea autoturismelor cu cele specifice SUV-urilor. Stilul său este fluid, fără a fi însă agresiv și impune încredere și robustețe. Caracterul lui? În același timp și energic și liniștitor! În partea frontală capota scurtă este susținută de blocurile optice mari poziționate în partea superioară, iar acest lucru îți lasă impresia că stăpânești pe deplin drumul.

Profita acum si cere oferta sau trimite mesaj catre un reprezentant Radacini!

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare








Audi Service