Citroën SpaceTourer

Avantaje

Finantare flexibila

Livrare imediata

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Citroën SpaceTourer

Citroën SpaceTourer: proiectat pe masura provocarilor!

Plafon Vitrat

La interior, toti pasagerii se pot bucura de lumina naturala oferita de plafonul vitrat, impartit in doua sectiuni, care pot fi controlate individual. Pavilionul Confort asigura totodata si o climatizare placuta, iar in conditii de iluminarea slaba, tehnologia cu leduri din echipare, creează o ambianta armonioasa in habitaclu.

Spatios si practic

Dezvoltat pe o platforma noua, modelul este dedicat destinderii in familie sau intre prieteni. Acesta ofera un spatiu interior prietenos si modulabil, datorita scaunelor detasabile si culisante. Disponibil in trei variante de lungime, Citroën SpaceTourer poate transporta pana la 9 persoane.

Inaltime 1.90 m

Cu Citroën SpaceTourer ai acces fara restrictii in toate tipurile de parcare. Dimensiunile optimizate ale MPV-ului SpaceTourer (cu o lungime incepand de la 4.60 m, latime de 1.92 m si o inaltime de 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m si 12.40 m fac din acest model un autovehicul practic, dedicat familiei si prietenilor.

 

 

 

Profita acum si cere oferta sau trimite mesaj catre un reprezentant Radacini!

 

Termenii si conditiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

 

*Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service