Descoperă noua gamă de SUV-uri Mazda.

Avantaje

 

  • Tehnologie Mazda
  • Design Surprinzător
  • Echipare Bogată
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

noua gamă de SUV-uri Mazda

 

noua gamă de SUV-uri Mazda

 

JIN­BA IT­TAI

 COMUNIUNEA PERFECTĂ ÎNTRE ȘOFER ȘI MAȘINĂ

 

DRIVE TOGETHER

 

Toate modelele Mazda SUV au lucruri în comun, cum ar fi oferirea unei experiențe unice, elegante și plăcute de condus, împreună cu un design Kodo uimitor, dar oferă și caracteristici unice potrivite pentru diferite stiluri de viață.

Parcurge confortabil orice aventură, singur sau în familie, cu Mazda CX-5, adoptă versatilitatea și măiestria cu Mazda CX-30, deplasează-te cu stil, 100% electric cu Mazda MX-30 sau cutreieră străzile orașului cu agila Mazda CX-3.

Este decizia ta. Unde te va duce alegerea ta?

 

noua gamă de SUV-uri Mazda

 

 

MAZDA CX-3

PENTRU EXPLORATORII URBANI
Mazda CX-3 este perfectă pentru tine, deoarece combină accesibilitatea, designul elegant și tehnologia. Conceput pentru tine: dimensiunea perfectă pentru a te deplasa în oraș și în împrejurimi, permițându-ți în același timp să păstrezi legătura cu prietenii și familia prin Wireless Apple CarPlay și Android Auto™

 

MAZDA CX-3

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

 

MAZDA CX-30

PENTRU MAI MULTĂ LIBERTATE DE MIȘCARE ÎN VIAȚA TA
Pe măsură ce viața își urmează cursul, ai nevoie de o mașină care să te însoțească în această călătorie. Datorită designului premium, măiestriei, ingineriei și dimensiunii perfecte, acest SUV compact îți oferă tot ce ai nevoie.

Fie că vrei să te concentrezi asupra carierei sau să îți întemeiezi o familie, Mazda CX-30 are versatilitatea de a susține stilul tău de viață.

 

MAZDA CX-30

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

 

 

MAZDA CX-5

CONFORT REDEFINIT PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE
Mazda CX-5 va încânta întreaga familie cu un design excelent, combinat cu un plus de confort, performanțe remarcabile de condus și o capacitate excelentă de reacție pe șosea.

 

MAZDA CX-5

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

 

 

 

100% NOUĂ, 100% ELEC­TRI­CĂ, 100% TU

Noua Mazda MX-30 este concepută pentru a face față nevoilor cotidiene ale familiilor și persoanelor urbane active. Cu un exterior modern și elegant și un interior spațios, oferă nu numai o manevrabilitate excelentă, ci și autonomia și versatilitatea de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

 

Mazda MX-30

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

TU CE ALEGI?

ℹ Pentru informații suplimentare sau oferte auto personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro⠀

 

 

 

*Disclaimer
  • Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile legate de preturi, date tehnice si niveluri de echipare, ca urmare a unor erori de editare, modificari de gama comerciala sau schimbari de pret aparute in urma unor comunicari din partea producatorului, fara preaviz si fara a fi obligati sa actualizam acest document.
  • *Oferta este valabila in limita stocului disponibil . Termenul campaniei se poate vedea in pagina de oferta www.stoc.radacini.ro
  • *Prima de casare va fi valabila in momentul lansarii Programului Rabla 2022.
  • *Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.
    *Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.
  • **Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Radacini.
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service