Mazda CX-3
Pret rabla: Cere Acum Ofertă!

Avantaje

Posibilitate de achizitie: Cash, Credit, Leasing
TVA: deductibil

 • Oferta Speciala
 • Livrare din STOC
 • Tehnologia Mazda
 • Design Surprinzator
 • Echipare Bogata
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Mazda CX-3  Oferte Speciale

 

Descoperă ofertele speciale în showroom-ul nostru online! Alege modelul care ți se potrivește!
Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

FIECARE DEPLASARE ESTE SPECIALĂ

Design KODO compact și sportiv, plăcută la condus, tehnologie SKYACTIV avansată, i-ACTIVSENSE

Descoperă primul SUV subcompact Mazda| În Mazda CX-3, SUV-ul nostru compact unic, experiența condusului este complet centrată pe șofer. Datorită senzației de unitate cu mașina, Jinba Ittai, fiecare călătorie este specială. Bucură-te de performanță sportivă și manevrabilitate impresionantă cu tehnologia SKYACTIV, designul KODO premium, elegant, MZD CONNECT și confort excepțional.

 

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale

CONFORT

COMODITATE PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI DETALII
Pe lângă consola centrală complet reproiectată, care la Mazda CX-3 este echipată cu o frână de parcare electronică, toate versiunile de modele au capitonaje de scaune și elemente de design noi.

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale Mazda CX-3  Oferte SpecialeMazda CX-3  Oferte Speciale

 

 

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale

ELEGANȚĂ

UN ASPECT RAFINAT CU PROFUNZIME CARE ÎȚI TAIE RĂSUFLAREA
Noua grilă a radiatorului variază în lățime, ceea ce ridică întreaga parte frontală a Mazda CX-3 la un nivel complet nou de eleganță, în timp ce rămâne fidelă designului caracteristic al generațiilor anterioare și adoptă aspectul distinctiv al SUV-ului compact.

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale

 

Mazda CX-3  Oferte Speciale

PROFITĂ DE PO­TENȚI­AL

Neobosita căutare a Mazda de a oferi plăcerea pură a condusului înseamnă că fiecare element, de la design la tehnologie, de la siguranță la performanță, a fost ridicat la un nou nivel. Îmbunătățirile aduse motorului Mazda CX-3 îți asigură deplasări mai silențioase, mai rafinate și confort maxim.

 

Mazda CX-3  Oferte SpecialeMazda CX-3  Oferte SpecialeMazda CX-3  Oferte Speciale

 

 

Vezi și Mazda CX-5 Oferte Speciale

 

Descoperă ofertele speciale în showroom-ul nostru online! Alege modelul care ți se potrivește!
Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

*Disclaimer

 • Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noul standard WLTP (Regulament (UE) 1151/2017; Regulament (CE) 715/2007), Pentru comparație se face referire la valorile NEDC, stabilite în conformitate cu Regulamentul (UE) de punere în aplicare 1153/2017.
  Toate imaginile sunt cu titlu de exemplu. Mazda îşi rezervă dreptul de a efectua modificări la nivelul specificaţiilor şi echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale. Culorile interioare şi exterioare diferă în funcţie de monitorul pe care sunt vizualizate. Când faceţi referinţă la acestea, se recomandă să contactaţi dealerul Mazda. Bose®, sigla Bose, Richbass®, Nd® şi AudioPilot sunt mărci înregistrate ale Bose Corporation în S.U.A şi în alte ţări. Acestea sunt utilizate cu aprobarea deţinătorului. Denumirea Bluetooth® şi logotipurile aferente se află în proprietatea firmei Bluetooth SIG Inc şi utilizarea lor se face sub licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.
 • Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.
 • Preturile afisate au caracter de recomandare si sunt exprimate in EURO (€). Preturile se vor calcula in RON la cursul BCR din data efectuarii platii sau la cursul bancii finantatoare in cazul contractelor de leasing
  Continutul documentului corespunde descrierilor valabile la momentul editarii acestuia, are titlu informativ si nu are valoare contractuala. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi fata de valorile omologate.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile legate de preturi, date tehnice si niveluri de echipare, ca urmare a unor erori de editare, modificari de gama comerciala sau schimbari de pret aparute in urma unor comunicari din partea producatorului, fara preaviz si fara a fi obligati sa actualizam acest document.
 • *Oferta este valabila in limita stocului disponibil .
 • *Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.
  *Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.
 • **Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Radacini.

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service