Mazda CX-5 – Oferte Speciale
Pret rabla: Cere Ofertă!

Avantaje

 • Oferta Speciala
 • Livrare din STOC
 • Tehnologia Mazda
 • Design Surprinzator
 • Echipare Bogata
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

 

Descoperă ofertele speciale în showroom-ul nostru online! Alege modelul care ți se potrivește!
Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

 

SĂ CONDUCI ÎNSEAMNĂ SĂ CREZI
Urcă la volanul noii CX-5 pentru a experimenta un nivel superior de confort și distracție la drum – datorită numeroaselor îmbunătățiri ale experienței în habitaclu și dinamicii îmbunătățite a condusului. Mai incisivă și mai distractiv de condus ca oricând Mazda CX-5 2021 consolidează reputația vehiculului ca fiind cea mai plăcută experiență de condus din segmentul SUV.

 

 

SUV-UL DE FAMILIE SUPREM – Mazda CX-5

Mai mult confort și siguranță

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

 

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

EMOTION
Pilot automat, Asistent de frânare inteligent pentru oraș și faruri LED pentru vizibilitate remarcabilă în timpul nopții. Chiar și în cazul nivelului de echipare Emotion al Mazda CX-5, experiența la volan este extrem de confortabilă.
Mazda CX5 EMOTION

CHALLENGE
Lunetă și geamuri laterale fumurii, jante din aliaj de 17”, climatizare automată, sistem de infotainment MZD Connect cu display de 8″ și centru de comandă HMI.
Mazda CX5 CHALLENGE

TAKUMI
Jante aliaj 19”, faruri LED adaptive, proiectoare de ceață LED, proiecție laser pe parbriz, tapițerie din piele sintetică combinată cu velur, scaun șofer reglabil electric, scaune față încălzite și sistem monitorizare 360 de grade.
Mazda CX5 TAKUMI

REVOLUTION
Sistem de iluminare cu matrice LED pentru faza lungă cu efect permanent de prevenire a orbirii, padele pe volan pentru transmisia automată, portbagaj electric și sistem audio Premium Bose® Center Point®.
Mazda CX5 REVOLUTION

REVOLUTION TOP
Bucură-te de mai multă siguranță și protecție cu funcțiile i-Activsense actualizate. În plus tapițeria din piele, scaunele față reglabile electric și ventilate, îți oferă un confort superior pentru o călătorie memorabilă.
Mazda CX5 REVOLUTION TOP

TAKUMI PLUS
Tapițerie din piele Nappa maro, ornamente din lemn Sen, trapă și multe alte detalii menite să îți ofere o experiență memorabilă.
Mazda CX5 TAKUMI PLUS

 

 

 

 

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

CONSUMI MAI PUȚIN, DAR OBȚII MULT MAI MULT

Mazda CX-5 - Oferte Speciale
Motorizările Skyactiv-G pe Mazda CX-5 dispun de un sistem nou de dezactivare a cilindrilor și de mai multe măsuri de îmbunătățire a arderii, care îmbunătățesc semnificativ consumul de combustibil. Alte inovații noi ajută la reducerea frecării, care ajută nu numai la îmbunătățirea eficienței, ci și la reducerea zgomotului.

 

CONFORT PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Mazda CX-5 - Oferte Speciale
Habitaclul proiectat de la zero este conceput cu aceeași „robustețe rafinată” precum exteriorul, îmbunătățind semnificativ confortul, calitatea, designul și funcționalitatea. Oferindu-ți o experiență premium din toate punctele de vedere, CX-5 concurează cu cele mai bune mașini din clasa sa.

 

REDUCEREA ZGOMOTULUI CONTRIBUIE LA UN INTERIOR CALM

Mazda CX-5 - Oferte Speciale
Inginerii noștri au depus eforturi supraomenești pentru a reduce zgomotul la frecvență joasă produs de șosea, precum și zgomotul la frecvență ridicată produs de vânt și anvelope, astfel încât să te simți mereu ca într-o oază de liniște.

 

UN SPAȚIU PLIN DE INSPIRAȚIE

Mazda CX-5 - Oferte Speciale
Urcă-te la volanul SUV-ului de familie Mazda CX-5 și nu vei mai dori să cobori vreodată. Atenția la detalii poate fi remarcată pretutindeni. Am folosit experiența maeștrilor noștri artizani și filozofia designului KODO pentru a crea un habitaclu luxos și extrem de confortabil, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

 

 

 

O CĂLĂTORIE MAI DISTRACTIVĂ PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

 

 

 

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

Explorează drumuri neumblate pentru aventuri noi.
Pune SUV-ul la încercare: tracțiunea integrală inteligentă monitorizează condițiile cu ajutorul a 27 de senzori, compilând informații precum intențiile șoferului, temperatura exterioară, activarea ștergătorului de parbriz, unghiul de înclinare a drumului, unghiul de bracaj și accelerarea – determinând instantaneu modul în care puterea trebuie împărțită între roțile din față și cele din spate.

Mazda CX-5 combină cele mai noi tehnologii dedicate performanței rutiere receptive cu designul interior rafinat și conectivitatea digitală. Cel mai nou model oferă o experiență de condus îmbunătățită pentru mai mult entuziasm, atunci când dorești – și confort și siguranță la un alt nivel.

TOT SPAȚIUL DE CARE AI NEVOIE
Până la cinci persoane pot călători confortabil, cu loc suficient pentru picioare și pentru depozitarea bagajelor.

 • 506 l cu scaunele ridicate
 • 1.620 l cu scaunele pliate

Mazda CX-5 cu design premium Kodo: Sufletul Mișcării este la fel de palpitantă și de confortabilă pentru pasageri cum este pentru șofer. SUV-ul nostru de familie elegant cu dinamică îmbunătățită este conceput pentru plăcerea pură de a conduce, oferindu-ți o senzație puternică de Jinba Ittai, sentimentul de unitate dintre mașină și șofer. Cu pagina noastră Alege nivelul de echipare, poți alege între multe opțiuni pentru a-ți personaliza  Mazda CX-5.

 

 

 

Mazda CX-5 – Oferte Speciale

TEHNOLOGIA SKYACTIV

DEPĂȘIM LIMITELE CONVENȚIONALULUI
Caroseria Skyactiv și șasiul Skyactiv ale Mazda CX-5 oferă un sentiment de control total asupra vehiculului. Toate mișcările acesteia reflectă comenzile de accelerare, direcție și frânare ale șoferului cât mai precis cu putință.

Odată cu introducerea G-Vectoring Control Plus, mașina este mai confortabilă, rafinată și receptivă ca oricând.

COMUNICAȚII FĂRĂ EFORT, DIVERTISMENT FĂRĂ LIMITE
Bucură-te de comunicații și divertisment simplificate cu Mazda Connect. În premieră, Apple Car Play este disponibil pe Mazda CX-5. În plus, folosește ecranul tactil intuitiv de 8” sau unitatea de comandă multimedia pentru a te conecta la posturi de radio DAB sau de pe internet, precum și pentru a accesa rețelele sociale și mesajele text.

 

Descoperă ofertele speciale în showroom-ul nostru online! Alege modelul care ți se potrivește!
Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

*Disclaimer

 • Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noul standard WLTP (Regulament (UE) 1151/2017; Regulament (CE) 715/2007), Pentru comparație se face referire la valorile NEDC, stabilite în conformitate cu Regulamentul (UE) de punere în aplicare 1153/2017.
  Toate imaginile sunt cu titlu de exemplu. Mazda îşi rezervă dreptul de a efectua modificări la nivelul specificaţiilor şi echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale. Culorile interioare şi exterioare diferă în funcţie de monitorul pe care sunt vizualizate. Când faceţi referinţă la acestea, se recomandă să contactaţi dealerul Mazda. Bose®, sigla Bose, Richbass®, Nd® şi AudioPilot sunt mărci înregistrate ale Bose Corporation în S.U.A şi în alte ţări. Acestea sunt utilizate cu aprobarea deţinătorului. Denumirea Bluetooth® şi logotipurile aferente se află în proprietatea firmei Bluetooth SIG Inc şi utilizarea lor se face sub licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.
 • Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.
 • Preturile afisate au caracter de recomandare si sunt exprimate in EURO (€). Preturile se vor calcula in RON la cursul BCR din data efectuarii platii sau la cursul bancii finantatoare in cazul contractelor de leasing
  Continutul documentului corespunde descrierilor valabile la momentul editarii acestuia, are titlu informativ si nu are valoare contractuala. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi fata de valorile omologate.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile legate de preturi, date tehnice si niveluri de echipare, ca urmare a unor erori de editare, modificari de gama comerciala sau schimbari de pret aparute in urma unor comunicari din partea producatorului, fara preaviz si fara a fi obligati sa actualizam acest document.
 • *Oferta este valabila in limita stocului disponibil . Termenul campaniei se poate vedea in pagina de oferta www.stoc.radacini.ro
 • *Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.
  *Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.
 • **Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Radacini.
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service