Oferte Mazda Radacini
Pret rabla: Cere Ofertă!

Avantaje

 • Ofertă Specială
 • Tehnologie Mazda
 • Design Surprinzător
 • Echipare Bogată
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Oferte Mazda Rădăcini

Află care sunt cele mai noi oferte speciale Mazda!

 

JIN­BA IT­TAI

 COMUNIUNEA PERFECTĂ ÎNTRE ȘOFER ȘI MAȘINĂ

 

DRIVE TOGETHER

Când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Fii în armonie cu mașina și simte legătura unică atunci când conduceți împreună, simțiți, accelerați, frânați și zâmbiți împreună. Este sentimentul pe care îl integrăm în fiecare Mazda

 

Descoperă ofertele Mazda prin programul Rabla 2022* 
Alege modelul care ți se potrivește!

 

Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Modele Mazda

 

 

Mazda2 – Oferte 

Agilă și delicată, sportivă și energică, combină eleganța și designul dimanic într-o singură mașină. Te potrivești cu ea mai mult decât îți imaginezi. Programează un test drive!

 

oferte mazda radacini


oferte mazda radacini

 

TE IM­PRE­SIONEAZĂ DE LA PRIMUL CON­TACT
Mazda2  este atât agilă, cât și elegantă. Limbajul său de design, KODO – Sufletul mișcării a creat o mașină cu un spirit jucăuș, dar elegant. Mazda2  merge dincolo de designul exterior sofisticat, oferind emisii reduse de CO2 și elemente avansate de siguranță. Mazda2  este o mașină care te atrage încă înainte de a o conduce.

 

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda2

 

 

 

 

Mazda3 – Oferte 

O experiență complet intuitivă a condusului, un design cu personalitate aparte, o mașină dotată cu ultimele tehnologii de siguranță și confort, care te face să te simți cu totul special. Mazda3 – proiectată ca să te atragă din orice unghi.

 

oferte mazda radacini


oferte mazda radacini

 

ÎȚI TREZEȘTE TOATE SIMȚURILE ÎNAINTE DE A TE URCA LA VOLAN
Noua Mazda3 Hatchback face impresie prin prezența deopotrivă puternică și seducătoare, precum și prin atractivitatea sportivă puternică. Este proiectată pentru a te face să simți că privești o operă de artă, nu doar o mașină. Modul în care lumina cade pe liniile fluide ale mașinii dă impresia că este în mișcare, chiar și atunci când stă pe loc.

 

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda3

 

 

 

 

 

 

Mazda CX-3

Oferte 

Pentru ca drumurile tale zilnice să fie o plăcere. CX3 – creată să te completeze.

 

oferte mazda radacini

Mazda CX-3  Oferte Speciale

 

PROIECTATĂ PEN­TRU PLĂCEREA CON­DU­SU­LUI
În Mazda CX-3, SUV-ul nostru compact unic, experiența condusului este complet centrată pe șofer. Datorită senzației de unitate cu mașina, Jinba Ittai, fiecare călătorie este specială. Bucură-te de performanță sportivă și manevrabilitate impresionantă cu tehnologia SKYACTIV, designul KODO premium, elegant, MZD CONNECT și confort excepțional.

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

Prețuri speciale Mazda CX3

 

 

Mazda CX-30 – Oferte 

Un crossover care se adaptează inteligent la schimbările din viața ta. Partenerul tău de zi cu zi. Te așteptăm să descoperi modelul!

 

oferte mazda radacini

 

 

ORICE AI NE­VOIE, ORI­UNDE VREI SĂ MERGI
Pe măsură ce viața își urmează cursul, ai nevoie de o mașină care să te însoțească în această călătorie. O mașină cu frumusețea fluidă a unui coupé și robustețea îndrăzneață a unui SUV. Suficient de mică la exterior pentru a se strecura prin oraș, dar de ajuns de mare la interior pentru a-l ține la distanță. O mașină definită de performanță, de ținută de drum entuziasmantă, precum și de confort și siguranță superioare.

Află mai multe DETALII!

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda CX30

 

 

Mazda CX-5

Oferte 

SUV-ul de familie elegant cu dinamică îmbunătățită, combină designul interior rafinat cu noile tehnologii dedicate performanței rutiere. Mai mult confort și siguranță la un alt nivel.

 

oferte mazda radacini

 

O CĂLĂT­OR­IE MAI DIS­TRACT­IVĂ PEN­TRU ÎN­TRE­AGA FAM­ILIE
Mai mult confort și siguranță

Mazda CX-5 2020 combină cele mai noi tehnologii dedicate performanței rutiere receptive cu designul interior rafinat și conectivitatea digitală. Cel mai nou model oferă o experiență de condus îmbunătățită pentru mai mult entuziasm, atunci când dorești – și confort și siguranță la un alt nivel.

Află mai multe DETALII!

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda CX5

 

 

Mazda MX-30 – Oferte 

Primul model electric oferă o experiență de condus unică, liniștită și relaxantă.⠀
Cu o garanție de 8 ani pentru baterie, te poți bucura fără griji de modelul tău electric.

Mazda MX-30 – think outside the box.⠀

 

oferte mazda radacini


oferte mazda radacini

 

100% NOUĂ, 100% ELEC­TRICĂ, 100% TU
Noua Mazda MX-30 este concepută pentru a face față nevoilor cotidiene ale familiilor și persoanelor urbane active. Cu un exterior modern și elegant și un interior spațios, oferă nu numai o manevrabilitate excelentă, ci și autonomia și versatilitatea de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda MX-30

 

 

Mazda6 – Oferte 

Proporții perfect echilibrate, subtilă și elegantă, dar în același timp sofisticată. Cu noua Mazda6 nu este deloc greu să-ți faci prieteni noi. 😉

 

oferte mazda radacini


oferte mazda radacini

 

 

PLĂCUTĂ LA CON­DUS, STIL­ATĂ ȘI PUTER­N­ICĂ
Excelentă la condus, surprinzător de matură și extrem de atrăgătoare, Mazda6 Sedan lasă o impresie de neuitat, indiferent dacă o conduci în oraș, în călătorii de afaceri sau de plăcere. Datorită măiestriei artizanale, tehnologiei de ultimă generație și Designului KODO – Sufletul Mișcării extrem de rafinat, Mazda6 Sedan redefinește calitatea și rafinamentul. Relaxează-te în interiorul centrat pe om care îți taie răsuflarea, cu finisaje minuțios realizate, din piele, lemn și velur, precum și scaune față ventilate pentru confort suprem.

 

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda6

 

 

Mazda MX-5 – Oferte STOC

Acum 30 de ani s-a născut o legendă… MX-5.
Caroserie sculptată. Design inovator. Tehnologie avansată. ⠀
Atletică și compactă, nu îi poți rezista.

 

oferte mazda radacini

oferte mazda radacini

 

CA­RA­C­TERIST­ICI NOI ȘI MAI IN­CIT­ANTĂ CA ORICÂND
Legendara Mazda MX-5 s-a întors pentru a-ți cuceri inima din nou. Detaliile potrivite au fost îmbunătățite: greutate redusă, agilitate incredibilă, manevrabilitate de roadster. Mazda MX-5 este cea mai atletică și mai entuziasmantă interpretare a designului Jinba Ittai de până acum. O conduci ca și cum ar face parte din tine, astfel încât îți dorești să nu se termine călătoria.

 

Află mai multe DETALII!

 

0737.600.600
📧relatii.clienti@radacini.ro.

BROȘURĂ

Prețuri speciale Mazda MX-5

 

 

 

Descoperă ofertele Mazda prin programul Rabla 2022* cu livrare imediată din STOC
Alege modelul care ți se potrivește!

 

Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

*Disclaimer
 • Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noul standard WLTP (Regulament (UE) 1151/2017; Regulament (CE) 715/2007), Pentru comparație se face referire la valorile NEDC, stabilite în conformitate cu Regulamentul (UE) de punere în aplicare 1153/2017.
  Toate imaginile sunt cu titlu de exemplu. Mazda îşi rezervă dreptul de a efectua modificări la nivelul specificaţiilor şi echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale. Culorile interioare şi exterioare diferă în funcţie de monitorul pe care sunt vizualizate. Când faceţi referinţă la acestea, se recomandă să contactaţi dealerul Mazda. Bose®, sigla Bose, Richbass®, Nd® şi AudioPilot sunt mărci înregistrate ale Bose Corporation în S.U.A şi în alte ţări. Acestea sunt utilizate cu aprobarea deţinătorului. Denumirea Bluetooth® şi logotipurile aferente se află în proprietatea firmei Bluetooth SIG Inc şi utilizarea lor se face sub licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.
 • Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.
 • Preturile afisate au caracter de recomandare si sunt exprimate in EURO (€). Preturile se vor calcula in RON la cursul BCR din data efectuarii platii sau la cursul bancii finantatoare in cazul contractelor de leasing
  Continutul documentului corespunde descrierilor valabile la momentul editarii acestuia, are titlu informativ si nu are valoare contractuala. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi fata de valorile omologate.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile legate de preturi, date tehnice si niveluri de echipare, ca urmare a unor erori de editare, modificari de gama comerciala sau schimbari de pret aparute in urma unor comunicari din partea producatorului, fara preaviz si fara a fi obligati sa actualizam acest document.
 • *Oferta este valabila in limita stocului disponibil . Termenul campaniei se poate vedea in pagina de oferta www.stoc.radacini.ro
 • *Prima de casare va fi valabila in momentul lansarii Programului Rabla 2022.
 • *Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.
  *Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.
 • **Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Radacini.
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service