Mazda3 – oferte speciale

Avantaje

  • Oferta speciala
  • Tehnologia Mazda
  • Design surprinzator
  • Echipare bogata
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Mazda3 prin programul Rabla 

 

SOFIST­IC­ATĂ, LA IN­TERI­OR ȘI LA EX­TER­I­OR

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Noua Mazda3 este provocatoare prin eleganță și rafinament. Are o caroserie zveltă, rafinată, cu stil clar și simplu, utilizând Designul Kodo și Tehnologiile Skyactiv avansate.

 

 

 

Confort

De la scaune nou proiectate la o structură a șasiului care absoarbe vibrațiile. Fiecare detaliu al noii Mazda3 a fost proiectat pentru a te face să te simțiți ca acasă. Ia loc și bucură-te de călătorie.

Skyactiv-X

Mazda3 este disponibilă cu motorul nostru revoluționar Skyactiv-X. Acesta utilizează o tehnologie în premieră mondială, denumită Aprindere prin compresie controlată prin scânteie (SPCCI), care consumă mai puțin combustibil decât un motor pe benzină convențional, dar produce mai multă putere. Acesta produce mai puține emisii, dar oferă o performanță mai bună decât un motor pe benzină obișnuit.

motor Mazda

Alege dintre motoarele noastre Skyactiv-G122 & G150 cu performanțe superioare, eficiență excepțională Euro 6d și echipate în standard cu dezactivarea cilindrilor și Mild-Hybrid. În plus, cel mai inovator motor al nostru Skyactiv-X180 îți oferă avantajele ambelor motorizări (benzină & diesel).

 

Cere oferta program Rabla 2022*!

 

 

 

 

In functie de model se poate beneficia de oferta Rabla și Rabla Plus 2022, cu prime de casare si ecobonusuri. 

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții în perioada 01-31 ianuarie 2022.
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ.
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service