Noul Citroën Berlingo
Descriere Oferta

Noul Citroën Berlingo

– Nu am inventat familia, doar mașina cu care se deplasează!

MODULARITATE OPTIMĂ

Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată. Noul Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.

ÎNCONJURAT DE TEHNOLOGIE

Noul Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală. Pentru un plus de relaxare la bord, Noul Citroën Berlingo este echipat cu Citroën Connect Box cu Pachet SOS & Assistance.

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

Noul Citroën Berlingo

 

O platformă nouă, mai ușoară și motorizări eficiente pentru un comportament rutier dinamic, un veritabil confort la condus și o eficiență a costurilor optimizată.
– 1 versiune pe benzină cu PureTech 110 S&S BVM6
– 4 versiuni diesel: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 și EAT8

Ultima generație de cutie de viteze automată cu 8 rapoarte EAT8 “Efficient Automatic Transmission” cu padele în spatele volanului oferă o veritablă plăcere la condus pe distanțe lungi, dar și pe parcursul numeroaselor rute zilnice.

 

Modelul, oferă o gamă remarcabilă de tipuri de caroserie diferite pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Poate fi astfel transformat în vehicul de intervenție și de asistență, vehicul izoterm sau un mijloc de transport pentru persoanele cu mobilitate redusă, pick-up sau SUV

 

Profita acum si cere oferta sau trimite mesaj catre un reprezentant Radacini!

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service