NOUL Citroën C3

Avantaje

Posibilitate de achizitie: Cash, Credit, Leasing
Disponibilitate STOC

 

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

 NOUL Citroën C3 

 

Atitudinea și stilul Noului Citroën C3 evoluează spre un plus de dinamism, oferind mașinii o forță naturală. Noul C3 este și mai robust prin silueta armonioasă pe care o adoptă. Formele sale mai puternice, subliniate de noile elemente grafice îi oferă un aspect dinamic.

 

NOUL CITROËN C3

PENTRU CĂ VIAȚA ESTE MULT MAI FRUMOASĂ ÎN CULORI

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

 

PUNCTE FORTE

 

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

 

Partea frontală a noului Citroën C3 marchează o nouă evoluție în ceea ce privește stilul din gama Citroën. Mai asertivă și mai dinamică, partea sa frontală este inspirată de conceptul CXPERIENCE.

 

 

 

97 DE POSIBILITĂȚI DE PERSONALIZARE

 

Un model cu un caracter extrem de colorat, noul Citroën C3 nu arată ca niciun alt vehicul din segmentul său. Atu-ul său principal constă în potențialul de personalizare: până la 97 de combinații pentru exterior, 4 nuanțe de culoare pentru plafon, 3 scheme de culoare pentru interior și noi modele de jante.

 

 NOUL Citroën C3 

 

 

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

 

Noul Citroën C3 a fost conceput pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută. Sentimentul de relaxare de la bord este susținut prin utilizarea unor noi scaune Citroën Advanced Comfort®, care completează experiența de condus cu care se îmbină extrem de rafinat.

 NOUL Citroën C3 

 

 

12 SISTEME DE ASISTENTĂ A ȘOFERULUI

Noul Citroën C3 este dotat cu 12 sisteme de asistență a șoferului. Sporind sentimentul de siguranță în călătoriile zilnice, acestea asigură manevrarea mai ușoară a mașinii, asistă șoferul și previn riscurile de accident.

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

PERFORMANȚE

 

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

 

Noul Citroën C3 benficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6:
. versiuni în 3 cilindri benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech 110 S&S BVM6 sau EAT6).

 NOUL Citroën C3 

 

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT6

Pentru o mai mare flexibilitate și relaxare la volan, noul Citroën C3 este disponibil și alături de cutia de viteze automată EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

 

 

Două noi culori atrag imediat atenția – Elixir Red și SPring Blue – pe lângă culorile care sunt deja cunoscute (Perla Nera Black, Steel Grey, Platinum Grey, Sand și Polar White).

 

 

Noul Citroën C3, cu 97 de combinații de personalizare + 3 decoruri pentru plafon. Pentru că viața este mult mai frumoasă în culori!

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

Stilul a atins noi granițe.

Atitudinea și stilul noului Citroën C3 evoluează și conferă o forță naturală mașinii. Formele sale puternice evidențiate de noile elementele grafice se inspiră din lumea SUV.

 

 

 

 

 

*Disclaimer
  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții. Termenul de valabilite al ofertei este mentionata in pagina de prezentare a ofertei detaliate
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro si sunt valabile din momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ

 

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service