NOUL Citroën C3

Avantaje

Posibilitate de achizitie: Cash, Credit, Leasing
Oferta prin programul Rabla 2020
Disponibilitate stoc

 

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

 NOUL Citroën C3  

Interior cu caracter si echipat cu tehnologii de varf

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.
Citroën C3 este, de asemenea, echipat cu tehnologii de varf. In premiera, modelul aduce, conducatorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™: o camera video HD cu posibilitate de conectare la Internet. In plus, noul C3 are ca trasaturi distinctive o gama de echipamente care fac viata mai usoara soferilor, incluzand recunoasterea vocii, o camera video pentru marsarier, sistemul de avertizare pentru depasirea involuntara a marcajelor aplicate pe carosabil si monitorizarea unghiului mort.

Unic asa cum esti tu

CITROËN C3 se face remarcat prin stilul inovator si prin caracterul puternic. Fiecare detaliu contribuie la acestea, incepand de la luminile de zi cu tehnologie LED, stopurile cu efect 3D, rotile mari si panourile laterale cu tehnologie Airbump, care ii definesc stilul inedit si atitudinea energica si increzatoare.

Motoare de ultima generatie

NOUL CITROËN C3 dispune de motorizari de ultima generatie, pe benzina – PureTech si Diesel – BlueHDi, performante si eficiente. Pe benzina, modelul utilizeaza propulsorul cu 3 cilindri PureTech de 82 BVM sau 110 CP Stop&Start EAT6, iar pentru motorizarea Diesel, NOUL C3 are in gama versiunea BlueHDi 100 CP Stop&Start.

Oferta speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2020, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu.

Pretul include TVA si, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare si ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de 6.500 lei pentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi ce indeplineste conditiile PSIPAN 2020. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Pentru clientii ce utilizeaza un tichet Remat, discountul se cumuleaza.

Desi s-au facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor produselor si preturilor, la data publicarii, ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, cu privire la: date tehnice, preturi, culori, dotari, accesorii si caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.
Consum mixt cu valori cuprinse între 3,2-4,7 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 85-108 g/km (cifre echivalate NEDC).

 

*Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service