Noul CITROËN C5 X

Avantaje

– Extended Head Up Display
– Scaune Advanced Comfort
– Suspensia activă Citroën Advanced Comfort
– Highway Driver Assist, rulare semi-autonomă Citroën

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Noul CITROËN C5 X

READUCE SERENITATEA ÎNAPOI PE PĂMÂNT

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

O SILUETĂ ÎNDRĂZNEAȚĂ

Noul CITROËN C5 X

 

Noul Citroën C5 X se face remarcat într-un segment tradițional. Datorită hayonului său, acesta oferă o deschidere largă și un prag de încărcare coborât. Capota lungă, liniile aerodinamice, talia înaltă și profilul din zona roților spate îi conferă distincție și aerodinamică. Poziția ridicată în comparație cu un sedan tradițional și roțile sale cu diametrul de 720 mm sunt foarte apreciate de clienții din segmentul SUV-urilor și oferă dimensiuni generoase:
– 4.805 mm lungime,
– 1.865 lățime,
– 1.485 mm înălțime,
– ampatament de 2.785 mm.

Noul nostru model afișează semnătura luminoasă în V, tipică Citroën, atât în față, cât și în spate.

 

 

 

O INVITAȚIE DE CĂLĂTORIE ÎN CONFORT ABSOLUT

Noul CITROËN C5 X

 

Scaunele Advanced Comfort ale noului Citroën C5 X oferă un confort de referință datorită tapițeriei specifice, utilizării unui strat de densitate înaltă și a unei spume groase structurate. Combinate cu o planșă de bord elegantă, ele creează o zonă spațioasă, destinată călătoriilor. Zona din spate oferă spațiu excepțional pentru picioare, lățime confortabilă și spațiu generos pentru cap. Portbagajul a fost proiectat având drept referință mașinile break și oferă un volum de încărcare de 545 litri (până la 1640 litri cu bancheta din spate pliat). Hayonul său este motorizat, oferind un acces facil atunci când ambele brațe sunt ocupate cu bagaje. Suprafețele vitrate la 360° oferă multă lumină, iar acustica este optimizată datorită geamurilor din față și din spate laminate. Citroën C5 X este, de asemenea, echipat cu suspensia Citroën Advanced Comfort® care produce un efect similar unui covor zburător.

 

 

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

Ë-CONFORTUL UNUI PLUG-IN HYBRID

Noul CITROËN C5 X

 

Noul Citroën C5 X oferă, de asemenea, o versiune plug-in hybrid, care pune la dispoziție 225 CP și asigură o autonomie de peste 50 km în modul de rulare electric, potrivită pentru majoritatea călătoriilor zilnice, la viteze de până la 135 km/h. Prin urmare, poți călători timp de o săptămână fără să folosești motorul cu combustie, efectuând deplasările cotidiene și să reîncărci vehiculul acasă, la serviciu sau la un terminal de încărcare public. Citroën C5 X Plug-in Hybrid preia controlul și duce confortul cu un pas mai departe datorită suspensiei activă Citroën Advanced Comfort, pentru a oferi mobilitate în modul de rulare ë-confort – silențios, lin, fără vibrații și ușor de utilizat.

 

 

 

TEHNOLOGII PENTRU STAREA TA DE BINE

Noul CITROËN C5 X

 

Noul Citroën C5 X oferă Extended Head Up Display – un sistem inovator care proiectează toate informațiile relevante la nivelul prabrizului, reducând stresul șoferului. Acest sistem introduce o nouă interfață de comunicare, My Citroën Drive Plus, combinată cu un ecran tactil HD de 12″, conceput ca o tabletă cu ecran tactil și recunoaștere vocală. Citroën C5 X oferă, de asemenea, un set de funcții de asistență la condus, cum ar fi:
– Highway Driver Assist, rulare semi-autonomă Citroën
– Blind Spot Detection la distanță mare (70 m),
– Rear Cross Traffic Alert, care detectează un vehicul în mișcare în timpul manevrelor în marșarier
– sau Top 360 Vision, care ușurează manevrarea vehiculului prin afișarea mediului exterior pe ecranul tactil.

 

Noul CITROËN C5 X

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

Noul CITROËN C5 X

*Disclaimer
  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții. Termenul de valabilite al ofertei este mentionata in pagina de prezentare a ofertei detaliate
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro si sunt valabile din momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service