Noul Multivan

Avantaje

  • Design carismatic
  • Faruri IQ-Light-LED-Matrix
  • Mai multă flexibilitate
  • Reprezentare reală 360°
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Noul Multivan 

 

Totul are un nou început

Noul MultivanNoul Multivan 

Cere Oferta!

 

Noul Multivan este o dovadă a celor mai noi inovații. Datorită siguranței și conectivității inteligente mult îmbunătățite, este pregătit pentru mobilitatea conectată. Noua definiție a adaptabilității pentru utilizare zilnică și multifuncționalitate marchează următoarea etapă evolutivă în confort. Iar unitatea plug-in hybrid asigură cea mai mare varietate de propulsii de până acum.

 

Volkswagen Multivan reprezintă începutul unei noi ere, deoarece oferă un concept de vehicul complet nou, care a fost creat pentru nenumărate scenarii de mobilitate. A fost reproiectat de la primul până la ultimul milimetru – și în același timp păstrează ADN-ul legendarilor săi predecesori.

 

Noul model combină cele mai moderne standarde auto premium cu calități tradiționale și impresionează prin nivelul său ridicat de siguranță, dinamica expresivă și designul carismatic. Acest lucru face ca noul Multivan să fie cel mai progresiv Bulli al tuturor timpurilor.

 

 

Interiorul devine spațios și funcțional

 

De acum vor fi doar scaune individuale – bancheta ce ocupa toată lățimea din rândul trei nu mai există. În același timp, scaunele din rândurile doi și trei au devenit mult mai ușoare. Acum pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate / montate cu cea mai mare ușurință.

Pentru că Volkswagen Autovehicule Comerciale a dezvoltat de asemenea și sistemul de șine. Acum este un sistem continuu, din spate până în rândul doi de scaune, astfel încât rearanjarea scaunelor este mai flexibilă ca niciodată. Este posibilă de asemenea și aranjarea scaunelor spate în stilul tipic Multivan, față în față. Și aceasta a fost reinventată complet. Masa este acum mai funcțională ca niciodată și poate – datorită noului sistem de șine – să fie fixată în orice poziție.

 

 

Noul Multivan  Noul Multivan  Noul Multivan 

Cere Oferta!

 

Condusul devine alternativ

 

Noul Multivan vine cu o varietate de unități de propulsie. Pentru că, pe lângă transmisia automată Shift by Wire standard, modelul noastru multifuncțional este acum disponibil și cu o unitate plug-in hibrid4, cu care vă puteți bucura de o experiență de conducere complet nouă.

 

Cu noul Multivan eHybrid, puteți conduce prin oraș în modul complet electric, fără emisii de CO2 și aproape silențios. Datorită bateriei litiu-ion de 13 kWh (capacitate brută), gama este concepută în așa fel încât să puteți acoperi distanțele zilnice medii în mod pur electric. Cu noul Multivan eHybrid, puterea sistemului alcătuit din motorul TSI și cel electric este de 160 kW / 218 CP.

 

Bucurați-vă de noua experiență de conducere – cu un confort de conducere Multivan complet nou și manevrabilitate la un nivel premium al mașinii. Și utilizați timpul de nefuncționare al vehiculului dvs., de exemplu, încărcând Multivan-ul cu electricitatea de acasă folosind propriul încărcător MOON7.

 

 

 

 

Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

Mai aproape de cer

 

Noul Multivan este disponibil opțional cu un plafon panoramic din sticlă cu două părți, care vă permite să priviți noaptea stelele sau luminile orașului. În timpul zilei, pe de altă parte, soarele inundă interiorul prin plafonul transparent, umplându-l cu lumină; un strat de acoperire ‘LowE’ (sticlă cu nivel redus de emisivitate / care reflectă căldura) de pe geamul laminat securizat reduce radiația termică cu 44%. Așa ducem confortul premium tipic unui Multivan la un nou nivel.

 

Cere Oferta!

 

Cinci sau șapte locuri individuale
Relaxat la drum

 

Linia de echipamente Multivan este echipată standard cu cinci scaune individuale confortabile. Pentru Life and Style, există un total de șapte locuri. Fiecare scaun din habitaclu poate fi pliat individual, deplasat într-o zonă definită și, datorită greutății sale reduse cu aproximativ 25%, ușor de îndepărtat. Acest lucru are ca rezultat numeroase variante de scaune.

 

De exemplu, puteți crea spațiu suplimentar pentru bagaje glisând înainte scaunele din al treilea rând. Dacă comandați noul Multivan cu configurația standard a scaunelor, dispozitivele de întindere a centurii de pe scaunele individuale exterioare sunt întotdeauna fixate ferm de corp. Scaunul din mijloc are o centură de siguranță automată în trei puncte integrată și poate fi mutat oriunde în habitaclu.

 

Bun venit într-o nouă lume!

Solicită mai multe informații aici!

 

Pentru detalii sau oferte personalizate vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

Află mai multe detalii despre Noul Multivan 

 

Noul Multivan – trecutul întâlnește viitorul

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service