Noul Suzuki S-Cross

Avantaje

  • SUV Mild Hybrid 48V
  • interior spațios și versatil
  • potrivit pentru orice călătorie!
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Noul Suzuki S-Cross un SUV cu stil, îndrăzneț și încrezător, cu un interior spațios și versatil – pregătit pentru orice provocare.

 

Viața aduce noi provocări în fiecare etapă. Ori ești gata să le înfrunți, ori vei rămâne să te întrebi ce s-a întâmplat. Așa că nu-ți face griji pentru ceea ce urmează. Fii gata să-ți depășești limitele cu noul S-Cross, Cross the line.

 

EXTERIOR

Noul Suzuki S-Cross 

Design Agresiv, Tipic Unui SUV

Prima impresie contează întotdeauna, dar e mai important ca aceasta să dureze pentru a-ți afirma talentul. Diferența stă în detalii. Cu cât îl vei privi mai mult, cu atât va deveni mai atrăgător. Asta promite S-CROSS.

 

Faruri și stopuri LED

Emanând vitalitate și stil din cap până în picioare, farurile și stopurile sunt compuse din trei blocuri optice cu tehnologie LED pentru o imagine dinamică. În cazul farurilor, pozițiile au și rolul de lumini de zi.

 

Grilă frontală stilizată

Impresionanta grilă frontală îmbrăcată în Piano Black creează o imagine dinamică care face din S-CROSS o prezență pe care o vei recunoaște instant. Emblema Suzuki este amplasată pe un element decorativ cromat care amplifică forța emanată de grilă.

 

Îndrăzneț prin robustețe

Aripile laterale rectangulare oferă un plus de caracter aspectului exterior. Elementele decorative argintii prezente pe bara spate și bara față întăresc personalitatea îndrăzneață a noului S-CROSS și contribuie la o primă impresie care durează.

 

Bare longitudinale de plafon integrate

Barele longitudinale de plafon din aluminiu anodizat integrate în plafon nu doar arată bine, dar oferă și un plus de funcționalitate, la pachet cu o estetică plăcută și o siluetă aerodinamică. Disponibil pe echipările Passion, Spirit și Luxus.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

INTERIOR

Noul Suzuki S-Cross

Noul Suzuki S-Cross

 

Habitaclu spațios

Spațiul generos pe locurile din față și din spate te ajută să te faci comod, să te relaxezi și să te bucuri de călătorie.

 

Aer condiționat cu reglare automată pe două zone

Grație climatizării pe două zone, termperatura la interior poate fi personalizată după bunul plac al șoferului și al pasagerului din dreapta.

 

Plafon panoramic

Două panouri din sticlă glisante oferă o deschidere ultra-generoasă pentru plafonul panoramic, pentru ca acesta să poată fi savurat din oricare scaun. Dotare opțională pentru nivelul de echipare Luxus.

 

Tapițerie

Saunele cu tapițerie din piele, elegante și ergonomice, folosesc un mix de piele naturală pe laterale și piele sintetică pe șezut și interiorul spătarului pentru a exprima caracterul robust al noului S-CROSS. Scaunele cu tapițerie din material textil aderă la aceleași principii. Tapițeria din piele este disponibilă standard pe nivelul de echipare Spirit/Luxus, iar cea textilă vine standard pe Cool și Passion.

 

Scaune față încălzite

Echipările Passion, Spirit și Luxus oferă standard scaune față încălzite cu două niveluri de intensitate. O conductă de încălzire pentru zona banchetei este, de asemenea, disponibilă standard.

 

Sistem multimedia

Sistemul multimedia disponibil pentru noul S-CROSS utilziează cele mai noi tehnologii digitale, inclusiv Apple CarPlay și Android Auto, recunoaștere vocală și posibilitatea de a iniția apeluri hands-free prin Bluetooth. Dotările standard includ radio, posibilitatea de a reda fișiere audio sau videoclipuri prin USB, precum și prin conectarea unui iPod sau a altor dispozitive prin Bluetooth.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

Noul Suzuki S-Cross

Motoare atente cu mediul înconjurător dar care plusează prin performanță

Motorul turbo de 1,4 litri cu injecție directă oferă cuplu consistent de la turații joase, precum și un consum scăzut de combustibil.

 

Motorul 1.4 BOOSTERJET

Motorul turbo 1.4 BOOSTERJET folosește un sistem de injecție directă care introduce cantitatea optimă de combustibil la presiunea ideală pentru o ardere cât mai eficientă și un consum redus de combistibil. Injectoarele cu 7 orificii ajută la scăderea emisiilor și, în același timp, la îmbunătățirea puterii motorului, în vreme ce sistemul de control variabil al presiunii combustibilului reduce numărul particulelor nocive și concentrația acestora în aer. Turbina beneficiază de sisteme optimziate de admisie, evacuare și răcire, ceea ce duce la o creștere a puterii motorului prin refolosirea gazelor rezultate din ardere. De asemenea, prezența turbinei duce la un cuplu motor generos obținut în plaja de turații joase. Performanța și consumul redus sunt garantate și de sistemul de control al supapei de evacuare, dar și de designul compact și de masa redusă a motorului în sine.

 

Sistem mild-hybrid de 48 de volți pentru eficiență și performanță

Sistemul mild-hybrid de 48 de volți asistă motorul termic oferind un plus de cuplu prin intermediul unui motor electric. Sistemul de 48 de volți face echipă cu motorul K14DDITC BOOSTERJET. Acesta este format dintr-un starter/ generator integrat (ISG) care ia funcțiile de alternator, motor electric și starter, și o baterie Li-ion de 48V amplasată sub scaunul pasagerului din dreapta.

Din sistem mai face parte și un convertor DC/DC care transformă voltajul din 48V în 12V pentru a alimenta sistemele electrice de la bord. Mai mult, sistemul recuperează energia în timpul decelerării și asistămotorul termic pentru a reduce consumul de combustibil și a spori performanțele. Consumul redus de combustibil este prioritizat în timpul reprizelor de condus normal, dar în momentul în care sistemul detectează apăsarea mai fermă a accelerației, acesta folosește motorul electric pentru a complementa cuplul motor livrat de unitatea termică. Mai mult, motorul electric menține la ralanti motorul termic în timpul decelerărilor, eliminând complet consumul de combustibil în aceste momente.

 

 

ALLGRIP SELECT 4WD system

ALLGRIP SELECT este dezvoltat pe trei valori Suzuki: plăcerea condusului, liniște sufletească și consum redus și permite selectarea unuia dintre cele 4 moduri prestabilite: Auto, Sport, Snow și Lock. Sistemul 4×4 controlat electronic este gesționat prin intermediul unui buton rotativ ușor de folosit, pentru ca utilizatorul să-și poată adapta mai ușor stilul de condus la condițiile de drum și de vreme.

 

Transmisii care favorizează o experiență plăcută de condus

Transmisiile dezvoltate pentru noul S-CROSS oferă mai multă performanță și un consum mai mic.

Transmisie manuală cu 6 trepte
Transmisia manuală cu 6 trepte primește rapoarte optimizate care favorizează consumul redus de combustibil, în timp ce carcasa rigidă a transmisiei anulează zgomotele și vibrațiile. Mai mult, schimbările de treaptă se fac prompt, lin și precis.

Transmisie automată cu 6 trepte
Transmisia automată cu 6 trepte oferă performanțe deosebite la accelerare, chiar și la pornirea de pe loc, la pachet cu un consum redus de combustibil la deplasarea constantă la viteze mari. Un sistem de răcire integrat asigură performanțe optime și contribuie, la rândul său, la un consum redus de combustibil.

Padele pe volan
Modul “Manual” al cutiei automate permite schimbarea treptelor de viteză cu ajutorul clapetelor de pe volan.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

Noul Suzuki S-Cross

Suzuki Safety Support

Suzuki își dedică eforturile pentru a oferi siguranță și liniște sufletească pe parcursul oricărei călătorii, în orice condiții. Unul dintre cele mai importante aspecte ale experienței de condus este încrederea în autovehicul și în stilul propriu de condus. Pe scurt, Suzuki Safety Support face condusul mai plăcut și mai relaxant.

Tehnologiile avansate de siguranță oferă liniște sufletească și încredere

Sistemul DSBS detectează eventualele obstacole și folosește frâna de urgență autonomă pentru a evita coliziunile. Camera video monitorizează și identifică semnele de circulație și marcajele de pe șosea, menținând autovehiculul pe banda de rulare. Noul S-CROSS primește cele mai noi tehnologii de siguranță pentru a oferi mai multă încredere șoferului și pasagerilor. Piesa de rezistență este reprezentată de sistemul Dual Sensor Brake Support care se bazează pe o cameră video monoculară și un senzor radar pentru a evalua riscul unei potențiale coliziuni frontale cu un obstacol, vehicul sau pieton. Sistemul detectează marcajele de pe șosea și păstrează autovehiculul pe banda corectă de rulare.

 

Noul Suzuki S-Cross Noul Suzuki S-Cross Noul Suzuki S-Cross Noul Suzuki S-Cross

 

 

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Noul Suzuki S-Cross

*Disclaimer
  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții. Termenul de valabilite al ofertei este mentionata in pagina de prezentare a ofertei detaliate
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro si sunt valabile din momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service