Noul Taigo

Avantaje

 • Cockpit digital
 • App-Connect Wireless
 • Sportivitate 
 • Confort
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Noul Taigo

 

Caracter. În fiecare zi.

  Noul Taigo

 

Noul Taigo. Pentru cei care își stabilesc propriile tendințe. Care preferă să influențeze, și nu să fie influențați. Care nu au numai stil, ci și caracter. Și care găsesc extraordinarul în lucrurile de zi cu zi.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Noul Taigo

R-Line

Linia de echipare R-Line transmite lumii exterioare caracterul sportiv al modelului dumneavoastră Taigo.

 

Exterior

Sportivitate care atrage privirile

Noul Taigo în varianta R-Line le oferă celor entuziasmați de sportivitate o echipare de înaltă calitate, cu elemente marcante de design, confort și tehnologie pentru un exterior frapant – și un interior la fel.

 

Față

Un nou chip

Taigo arată deja sportiv și modern de la prima privire. Un element marcant: banda luminoasă elegantă de leduri, care continuă pe întreaga parte frontală, până la logoul Volkswagen și creează o conexiune cu farurile IQ.LIGHT – LED matrix1 cu o semnătură luminoasă impresionantă. Proiectoarele de ceață sunt integrate în lateralele barei de protecție masive.

* Opțional pentru liniile de echipare Life și R-Line, standard pentru linia de echipare Style.

 

Noul Taigo

Pachet Plafon

Vă place contrastul puternic?

Noul Taigo oferă dimensiuni compacte și un design măreț sub un singur acoperiș. Cum va arăta exact, depinde de dumneavoastră. De exemplu, ce părere aveți de un plafon negru și carcase asortate, vopsite negru, pentru oglinzile exterioare? Pachetul Plafon este disponibil opțional pentru linia de echipare Style și include geamurile laterale și spate fumurii.

 

Spate

Expresiv din toate punctele de vedere

Partea oblică din spate a autovehiculului, cu semnătura sa luminoasă modernă, continuă aspectul sportiv. Designul de coupé este accentuat de blocul optic spate cu leduri roșu închis zvelt, cu bandă luminoasă continuă, care, de la muchia distinctă a plafonului până la șorțul spate dinamic, demonstrează faptul că noul Taigo iubește să depășească banalul.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Interior

Habitaclu

Ispititor de inovator

Interiorul noului model Taigo vă salută îmbietor. Cu un panou de bord soft touch de înaltă calitate ca standard și chiar cu un decor color pentru linia de echipare Style, la cerere  Începând cu varianta de echipare Life, puteți să vă încărcați dispozitivele cu ușurință, chiar și de pe bancheta din spate, utilizând interfața USB din cotiera centrală a scaunelor față. Însă și volanul multifuncțional1, standard începând cu linia de echipare Life, îmbrăcat în piele, demonstrează faptul că tot ce se află în acest cockpit se concentrează pe un stil de viață conectat.

 

Iluminatul ambiental

Plasați-vă cockpit-ul în lumina potrivită

Iluminarea de fundal albă a mânerelor ușilor din față, echipare standard pentru liniile de echipare Style și R-Line, ornamentele decorative de pe uși și din planșa de bord creează un ambient plăcut în interior datorită utilizării iluminării indirecte. Și o plăcere și pentru ochi: lămpile de lectură cu leduri din față și din spate, disponibile opțional începând cu linia de echipare Life, precum și iluminarea cu leduri a spațiului pentru picioare, echipare standard pentru liniile de echipare Style și R-Line, care vă arată drumul atunci când intrați.

 

Cockpit digital

Detaliile importante dintr-o privire

Urmărirea aspectelor esențiale contează când ești pe drum. Panoul de bord sub formă de cockpit digital vă afișează conținuturile uzuale precum vitezometrul și contorul în mod standard pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 8 inch (20,32 cm). Cockpit-ul digital Pro vă permite să aranjați afișajul de 10,25 inch (26,04 cm) pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. De exemplu, puteți alege afișarea vizuală a sistemelor dumneavoastră de asistență a șoferului sau o combinație a hății de navigație și afișajului media – toate cu imagini și animații atrăgătoare.

 

Air Care Climatronic

Condiții confortabile de călătorie pentru toată lumea

Pasagerilor le este prea cald? Iar dumneavoastră vă este prea frig? Datorită reglării pe două zone, temperaturile pot fi ajustate independent unele de altele, pe partea șoferului și partea pasagerului față. Sistemul de climatizare Air Care Climatronic disponibil opțional pentru linia de echipare Life și liniile de echipare superioare poate fi reglat intuitiv, prin intermediul suprafețelor tactile și lucrurile nu se opresc aici: cu cât conduceți mai încet, cu atât suflanta va funcționa mai silențios. Iar atunci când acționați instalația de spălare a geamurilor sau cuplați treapta marșarier, sistemul comută automat în regimul de recirculare a aerului, ținând mirosurile afară. Pe scurt: condiții confortabile de călătorie peste tot în noul Taigo.

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

Confort

App-Connect Wireless

Obțineți mai mult de la smartphone-ul dumneavoastră

Pentru utilizarea comodă a aplicațiilor și conținutului, tehnologia opțională App-Connect vă este alături. 1,2 Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transmise către afișajul sistemului Infotainment și, prin urmare, pot fi utilizate din câmpul dumneavoastră vizual. Sunt posibile trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlayTM, Android AutoTM de la Google și MirrorLink®. Deosebit de util: utilizarea Apple CarPlayTM și Android AutoTM cu conectivitate wireless pentru sistemele de navigație opționale Discover Media și Discover Pro3, precum și pentru radioul Ready 2 Discover4. Puteți de asemenea achiziționa și activa App-Connect ulterior, prin intermediul Magazinului In-Car5 al autovehiculului dumneavoastră.

 

Încărcare wireless

Nu aveți cablu de încărcare? Nicio problemă.

Aveți întotdeauna la îndemână un cablu de încărcare în cazul în care smartphone-ul dumneavoastră se descarcă atunci când sunteți plecat? Cu noul Taigo, nu mai trebuie să vă gândiți la acest aspect. Nu trebuie decât să vă așezați smartphone-ul în compartimentul de depozitare din față, unde acesta va fi încărcat prin inducție. Asigurați-vă însă că smartphone-ul dumneavoastră suportă standardul Qi și că ați selectat echiparea specială relevantă, începând cu linia de echipare Life.

 

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Perspective celeste

Cu o suprafață vitrată enormă, care se întinde pe întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică glisantă și rabatabilă disponibilă opțional începând cu linia de echipare Life este un element care atrage privirile. Și mai uluitor: panorama liberă a cerului. Și razele soarelui și aer proaspăt fără limite. Dumneavoastră decideți cât de mult doriți: trapa poate fi rabatată sau deschisă complet. Iar dacă lumina este prea puternică, geamul fumuriu și o jaluzea1 de înaltă calitate dau o mână de ajutor.*

* Barele de plafon nu sunt disponibile dacă se alege trapa panoramică glisantă și rabatabilă.

 

Keyless Access

Taigo, deschide-te!

Nu vă mai bateți capul cu căutatul cheii mașinii în buzunarele pantalonilor, poșetă sau buzunarul jachetei: odată ce aveți cheia cu dumneavoastră și vă aflați la o distanță mai mică de 1,5 metri de modelul dumneavoastră Taigo, ușile și capacul portbagajului se descuie opțional ca prin magie.1 De asemenea, nu aveți nevoie de cheie pentru a porni motorul. Nu trebuie decât să apăsați un buton. Iar în cazul puțin probabil în care sistemul Keyless Access2 nu funcționează, probabil că nu aveți cheia în geantă. Poate a rămas pe masa din bucătărie?

* Keyless Access vă asistă în cadrul limitelor sistemului.
** Disponibil opțional începând cu linia de echipare Life.

 

 

Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți la distanță.

IQ.DRIVE Travel Assist

Dacă optați pentru sistemul IQ.DRIVE Travel Assist1),2), disponibil începând cu linia de echipare Life, modelul Taigo dispune de un volan capacitiv: datorită suprafeței sale tactile, acesta poate detecta automat dacă aveți sau nu, la propriu, autovehiculul “în mâini sigure” în orice moment:

 • Pe autostrăzi și drumuri principale bine dezvoltate, în special, IQ.DRIVE poate păstra pentru dumneavoastră banda de circulație și viteza și poate ține cont de distanța față de traficul din față1)3) 
 • În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), vă puteți relaxa atunci când vă luptați cu aglomerația și traficul bară la bară.

 

 

Practic, se parchează singur

Park Assist

Noul Taigo cu sistemul de direcție Park Assist, disponibil opțional în pachetul de asistență pentru șofer “plus”, începând cu linia de echipare Life, nu numai că vă poate spune dacă un spațiu de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el – ci poate și intra în locul de parcare pentru dumneavoastră1)2). Dvs. acționați ambreiajul, accelerația și frâna. Mașina face restul.

 • Senzorii scanează locurile de parcare adecvate (până la max. 40 km/h)
 • Spațiile de parcare paralele trebuie să aibă cel puțin lungimea autovehiculului plus 80 cm distanță de manevrare pentru intrarea într-un loc de parcare și trebuie să aibă cel puțin 25 cm în fața și în spatele autovehiculului, pentru ieșirea dintr-un loc de parcare
 • Spațiile de parcare transversale trebuie să aibă cel puțin 35 cm pe ambele părți.

 

Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

Noul Taigo

*Disclaimer
 1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
 2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
 3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții. Termenul de valabilite al ofertei este mentionata in pagina de prezentare a ofertei detaliate
 4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro si sunt valabile din momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
 5. Fotografiile sunt cu titlu informativ

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service