Opel Vivaro Crew Van | De la 19,599 € fara TVA

Avantaje

  • Livrare rapidă din stoc la Opel Rădăcini
  • Echipare Enjoy la un preț special
  • Modalități flexibile de finanțare

 

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Vivaro Crew Van.

Opel Vivaro Crew Van este ideal pentru transportul personalului, dar și al mărfurilor, în același timp. Opel Vivaro este un birou mobil pentru afacerea ta.

Opel Vivaro Crew Van este o mașină versatilă pentru 5+1 locuri și 4 metri cubi de bagaje. Autovehiculul util în orice împrejurare, indiferent dacă e pentru afacarea ta sau pentru timpul tău liber împreună cu familia sau prietenii.

Apucă-te serios de treabă și cu eficiența unui profesionist. Configurația flexibilă și conectivitatea de înaltă tehnologie sporesc confortul, iar spațiul de încărcare generos și sarcina utilă mare contribuie la productivitatea ta.

 

CONTACT DIRECT:

0737600600

relatii.clienti@radacini.ro

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-31 decembrie 2020.
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2020 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ
  6. Oferta este destinată persoanelor juridice
Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service