Gama SUV-urilor Opel

Avantaje

Livrare rapida din stoc

Gama larga de echipari si culori

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Oferte SUV Opel

Opel Crossland X

Opel Crossland X este un crossover elegant cu design SUV, cu motoare eficiente, inovatii de clasa premium si flexibilitate exceptionala. Perfect adaptat stilului de viață urban datorită designului SUV elegant și dimensiunilor compacte: noul Crossland X rafinat și dinamic excelează prin eleganță practică și sportivă.

Crossland X se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și spațiu de depozitare ca un SUV – indiferent ce îți rezervă ziua.

Crossland X 1.2 Turbo

 

 

Oferte SUV Opel

Opel Grandland X

SUV-ul dominant este pregătit pentru orice aventură. Cu o tehnologie avansată și un design uimitor, modelul Grandland X și versiunea sa plug-in hibrid sunt gata de acțiune.

Aventura te cheamă și Grandland X răspunde provocării. Acest SUV captivant atrage atenția prin liniile sale ascuțite, silueta puternică și atitudinea atletică.

Opel Grandland X - STOC

 

 

 

Pentru detalii și oferte personalizate ne puteți contacta la numărul de telefon  0737.600.600 sau la adresa de email: relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

*Disclaimer

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-30 septembrie 2020.
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2020 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ

 

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare

Audi Service