Suzuki-Programul Rabla 2021

Avantaje

 • Tehnologia Hybrid
 • Fidelitate Suzuki
 • 3+7 ani garantie / 200.000 km
 • Posibilitate de achizitie: Cash, Credit, Leasing
 • TVA: deductibil
Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

Oferte Rabla Suzuki

 

Interesat de programul Rabla?

 

 • Bucură-te de tehnologiile hybrid care asigură siguranță, confort și un mod mai prietenos cu mediul de a călători. Profită de ofertele Suzuki prin programul Rabla și ia-ți modelul hybrid care ți se potrivește.
 • Poate ca iti doresti o masina citadina cu care sa te remarci in mediul urban si optezi pentru unul dintre modelele Ignis Hybrid sau Swift Hybrid.
 • Sau optezi pentru Vitara Cool Hybrid și beneficiezi de cel mai sigur model japonez din clasa lui, în versiunea de bază, conform Jato Dynamics*.
 • Ori vrei sa iti alegi cea mai potrivita destinatie alaturi de un SX4 S-CROSS Cool Hybrid LIMITED EDITION.
 • Sau iti place te bucuri alaturi de familia ta de eleganta, confortul si spatiul generos oferit de SWACE Full Hybrid.
 • Ori, poate, îți dorești să treci înaintea tuturor cu sistemul plug-in hybrid al lui ACROSS.

 

Indiferent de alegere, la Suzuki Radacini avem un hybrid potrivit tuturor!

 

Toate modele Suzuki sunt acum eligibile prin programul Rabla 2021.

 

Oferte Rabla Suzuki

Suzuki Ignis Mild Hybrid 12V

Pret RABLA de la 9.720 euro Tva inclus

suzuki ignis rabla 2021

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

APRINDE-ȚI SIMȚURILE

Oriunde te uiți, orice detaliu vezi, totul îți stimulează simțurile. De la studiu de design la concept și până la ceva utilizabil, un produs emblematic cum nu e altul. Acesta este noul IGNIS, un crossover urban care te pune pe jar.

 

 

 

Suzuki Swift Mild Hybrid 12V

Pret RABLA de la 10.410 euro Tva inclus

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

INSPIRAT DIN STILUL TĂU

Frumusețea trebuie să fie mai mult decât un element de suprafață. Contează esența “născut pentru a fi condus” a modelului Swift. O prezență impunătoare generată de caroseria joasă, scurtă și lată. Manifestarea dinamismului prin lunii musculoase. Un stil ce creează iluzia mișcării, chiar și când mașina stă pe loc, și accelerează emoțiile celui de la volan.

 

 

Suzuki Vitara Mild Hybrid 48V

Pret RABLA de la 14.350 euro Tva inclus

Suzuki Vitara Rabla 2021

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

Noua Vitara încorporează sistemul opțional ALLGRIP. Acest sistem are patru moduri de deplasare, oferind o experiență plăcută la volan, economie de combustibil și emisii reduse, dovedind în continuare responsabilitate față de mediul înconjurător. Echipamentele avansate de siguranță includ un sistem automat de frânare, pentru prevenirea sau reducerea numărului de accidente la volan.

Sistemul audio beneficiază de un touchscreen de 7”, care se poate conecta la smartphone. Pur și simplu, noul Vitara este un SUV compact care satisface toate cerințele contemporane.

 

 

Suzuki SX4 S-Cross Mild Hybrid 48V

Pret RABLA de la 14.155 euro Tva inclus

Suzuki SX4 S-Cross Rabla 2021

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

DESIGN CA O DECLARAȚIE
O apariție care inspiră setea de aventură: SX4 S-CROSS arată pe cât de curajos și de încrezător în sine este. Descoperiți un design care definește un crossover matur. Cu o parte frontală robustă, stil îndrăzneț de SUV și mari valori interioare. Un adevărat explorator înnăscut, plin de dinamism și putere.

 

Suzuki SWACE Full Hybrid

Pret RABLA de la 20.460 euro Tva inclus

Suzuki Swace Rabla 2021

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

Noul Suzuki Swace, un station wagon stilat și adaptabil care se remarcă printr-un design atletic, printr-o rulare confortabilă și stabilă și prin performanță hibrid avansată.

Performanță hibrid avansată

Sistemul hibrid sofisticat răspunde prompt la accelerație și livrează o distribuție optimă a puteriii între motorul termic și cel electric în funcție de condițiile de drum. În același timp tehnologia hibrid avansată ce echipează noul Suzuki Swace menține niveluri scăzute de consum de carburant și emisii de dioxid de carbon.  
Design exterior dinamic și atletic

Designul exterior al noului Suzuki Swace contopește alura solidă și funcțională a unui station wagon cu estetica sportivă.

Postura sa fermă, proporțiile dense din partea superioară a caroseriei și evazarea părții inferioare a acesteia exprimă stabilitate, în timp ce liniile dinamice ale geamurilor și șoldurilor mașinii dau impresia de atletism.

Designul unic al părții frontale se concentrează în jurul farurilor LED bi-focale și a grilei hexagonale cu structură de fagure. Farurile și partea superioară a grilei formează o linie neîntreruptă care emană sportivitate și dă impresia de lățime, în timp ce bara frontală, partea inferioară a grilei și ramele luminilor de ceață sunt poziționate mai aproape de sol, scoțând și mai puternic în evidență postura fermă a mașinii.

Printre caracteristicile exteriorului se numără:  bare longitudinale care permit montarea unui portbagaj pe plafon, ușa sculptată a portbagajului, construită dintr-o rășină ușoară, care îmbunătățește eficiența la consum, și jantele de 16 inch din aliaj, cu design sportiv și sofisticat.

 

 

Suzuki ACROSS PLUG-IN Hybrid

Pret RABLA de la 44.762 euro Tva inclus

Suzuki ACROSS Rabla 2021

Cere acum oferta program Rabla 2021!

 

NOUL ACROSS, PRIMUL MODEL HIBRID DE TIP PLUG-IN AL MĂRCII

Un SUV robust cu valențe sportive, echipat cu un sistem hibrid de tip plug-in sofisticat dar și cu sistemul inovator 4×4 E-Four, ACROSS oferă performanțe și eficiență fără compromisuri, însoțite de abilitățile și designul unui SUV modern desăvârșit.

ACROSS devine astfel primul model dezvoltat prin parteneriatul stabilit de Suzuki și Toyota Motor Corporation.

ATRIBUTELE-CHEIE ALE NOULUI SUZUKI ACROSS

 • Design impresionant, tipic unui SUV modern
 • ACROSS se face remarcat prin designul poligonal care îmbină calitățile unui SUV robust cu o parte frontală cu caracter sportiv, dominată de grila supradimensionată.
 • Sistem hibrid de tip plug-in de ultimă generație
 • ACROSS primește un tren de rulare plug-in hybrid ce oferă o economie de combustibil impresionantă și emisii reduse de CO2, dar care în același timp răspunde prompt și liniar la accelerare.
 • Abilități 4×4 de top
 • Echipat cu sistemul 4×4 E-Four, ACROSS inspiră încredere prin manevrabilitatea impecabilă și controlul oferit utilizatorilor, inclusiv în condiții de aderență foarte scăzută.

 

 

Mixul dintre eficiență, economie de carburant și grijă față de mediul înconjurător a fost prioritar în traiectoria mărcii Suzuki față de provocările viitorului. Astfel, în dezvoltarea tehnologiei Hybrid 12V si Hybrid 48V am ales să nu facem niciun compromis între performanță și emoția condusului eco.

 

Oferte Rabla Suzuki

Despre programul Rabla 2021

 

Prin Programul RABLA, Guvernul susține înnoirea parcului auto din România, prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții; programul RABLA este compus din RABLA Clasic și RABLA Plus.

Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulate de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțate din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.

 

Programul RABLA Clasic – pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In

 

Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 7.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 165g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. În plus față de suma de 7.500 lei, participantul în Programul Rabla Clasic 2021 poate beneficia suplimentar de alte ecobonusuri, în cazul în care mașina pe care dorește să o achiziționeze îndeplinește condițiile de mai jos. Astfel, se oferă:

 • un eco-bonus de 1.500 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 124g CO2/km în regim WLTP
 • un eco-bonus de 3.000 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In)

 

Programul RABLA Plus – pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia Plug-in

 

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă două tipuri de tichete:

 • un eco-tichet de 20.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km în regim WLTP
 • un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus pot fi accesate împreună.

 

Oferte Rabla Suzuki

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service