Vehicule comerciale Citroën

Avantaje

Finantare flexibila

Dimensiuni adaptate afacerii tale

Contacteaza un consilier Radacini   
Descriere Oferta

 

Ai nevoie de autovehicule comerciale Citroën pentru afacerea ta, te așteptăm la Rădăcini!

Gama de vehicule comerciale Citroën este ideala pentru utilizatorii business. In functie de cerintele specifice in materie de capacitate si caracteristici tehnice, vehiculele utilitare Citroën reprezinta partenerul perfect pentru orice tip de afacere. Descoperiti aici intreaga gama de vehicule comerciale noi Citroën!

 

Citroën Jumpy
Citroën Berlingo
Citroën JUMPER

 

Pentru detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

3 dimensiuni diferite – M, XL, XS

Arhitectura practica

Confortul Citroën este la dispozitia ta! Scaunele, instrumentarul de bord si tinuta de drum a modelului Jumpy te vor ajuta sa-ti faci treaba mai usor in timp ce te bucuri de facilitatile unui autoturism utilitar complet. Fiecare calatorie este eficienta si relaxanta.

Performante

Citroën Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat peste patru milioane de kilometri. Modelul beneficiaza de intreaga expertiza Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate si confort), siguranta si economia de combustibil.

Modularitate

Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Noul Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea.
Partenerul ideal pentru toți profesioniștii, noul Berlingo Van a primit titlul International Van of the Year 2019.

 

Profita acum si cere oferta sau trimite mesaj catre un reprezentant Radacini!

 

comerciale Citroën

 

 

Pentru detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

 

 

 

*Radacini Motors dealer autorizat Citroën

Afiseaza mai mult Afiseaza mai putin
Solicita detalii suplimentare
Audi Service