Divizii

DIVIZII ALE GRUPULUI RADACINI

Aparut pe piata in 1991, Grupul Radacini are 30 de ani de activitate dedicata clientilor sai.

Unul dintre cei mai mari actori ai pietei auto din România, Grupul Radacini activeaza si in domeniul imobiliar, al formarii profesionale in domeniul auto si pe piata echipamentelor de constructii si al utilajelor pentru tractare si constructii.

DIVIZIA AUTO

Radacini Grup continuă sa fie unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei auto, cu o cota de 3% din piața auto din România, reprezentând în portofoliul său șapte mărci auto. Portofoliul grupului cuprinde marci auto consacrate precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service).

Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi și Ploiești.

RADACINI ESTATE

Parte a grupului Rădăcini, Rădăcini Estate dezvoltă proiecte imobiliare la cheie.

Pentru fiecare ansamblu rezidențial dezvoltat, depunem toate eforturile pentru a oferi un plus de confort și eleganță, iar deciziile privind conceptul proiectului și calitatea materialelor utilizate favorizează întotdeauna clientul.

RADACINI EQUIPMENT

Divizia Radacini Equipment infiintata in 2006, este parte a grupului Radacini, specializata in comercializarea de stivuitoare si echipamente pentru depozit, utilaje pentru tractare si constructii.

Datorita utilajelor fiabile si robuste pe care le comercializam, ne-am construit de-a lungul timpului o reputatie solida pe piata din Romania, fapt reusit si prin calitatea serviciilor oferite partenerilor nostri.

RADACINI CAROSERII

 

Rădăcini Grup și-a completat portofoliul său de activități din domeniul auto prin preluarea unor spații de producție de caroserii și adaptări complementare.

Beneficiind de expertiza a 37 de specialiști în carosări și adaptări complementare, Rădăcini Caroserii este divizia din grup care oferă soluții complete și complexe de carosare pentru toată gama de autovehicule (transport marfă sau transport persoane). Astfel, Rădăcini Grup acoperă o cerere din ce în ce mai mare în privința soluțiilor tehnologice specifice diverselor activități socio-economice.

PIESE AUTO RADACINI

 

Radacini furnizeaza piese de schimb pentru o gama larga de vehicule pe care le comercializeaza: Citroen, Chevrolet, Daewoo, Opel, Mazda, Subaru, Suzuki, dar si pentru alte marci.

Sistemul online de care beneficiem in momentul de fata si pe care vi-l punem la dispozitie,va permite ca la orice ora sa puteti identifica, analiza si vizualiza in timp util piesele cautate, destinate autoturismului dumneavoastra, devenind astfel cea mai eficienta optiune pentru client.
Discussion

FUNDATIA RADACINI

 

Fundatia noastra s-a nascut din dorinta de a contribui activ la dezvoltarea comunitatii din care facem parte. Credem ca orice companie trebuie sa demonstreze spirit civic si compasiune fata de cei din comunitatea in care traim si activam.

Misiunea noastra este aceea de a sprijini categoriile sociale care au nevoie de ajutorul celor din jur, indiferent de necesitatile acestora – educationale, materiale, de sanatate.

Pana in prezent, Fundatia Radacini Grup a sprijinit proiecte ample ale unor organizatii precum SOS Satele Copiilor, Asociatia M.A.M.E., Asociatia Pro Vita, Hospice Casa Sperantei, etc., dar a mai sprijinit si anumite cazuri particulare prin acordarea de burse de studiu pentru copiii cu rezultate exceptionale la invatatura, sau pentru diverse cazuri care au necesitat un aport material compensatoriu – tratamente medicale sau interventii chirurgicale de urgenta si multe alte cazuri.

GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER

 

Grupul de Formare Profesionala Master S.R.L. este un centru de excelenta in formarea profesionala din Romania si vine in sprijinul persoanelor, societatilor comerciale si a angajatilor lor, pentru imbunatatirea calitatii profesionale.

Programul oferit de catre scoala noastra se concentreaza pe formarea competentelor in domeniul solicitat de persoanele interesate, pentru a avea un nivel de performanta adecvat.

Audi Service