Noul Opel Manta GSe ElektroMOD afișează un zâmbet radiant
opel-manta-gse

Despre noul Opel Manta

Comunicare: Noua parte frontala Opel cu Pixel-Vizor poate afișa elemente grafice și mesaje text
Inspirație: Manta se transformă din coupé iconic în ElektroMOD sustenabil
Electric: motor electric sub capota neagră, în loc de motor termic cu patru cilindri

Entuziasm: Echipa tânără de design Opel a desenat și dezvoltat acest model neo-clasic fără emisii poluante

O mașină plină de emoție – legendarul Opel Manta se transformă într-un ElektroMod fără emisii poluante, cu o parte frontală nouă și modernă. Sub capota iconică neagă, specifică mărcii Opel, motorul cu patru cilindri face loc unui motor electric puternic. Litera ”e” din denumirea GSe simboliează acum electrificarea. Caroseria cu linii clasice este vopsită în nuanța galben neon și primește un zâmbet strălucitor sub forma celei noi tehnologii LED. Modelul Manta clasic a oferit inspirația pentru noul element de design al părții frontale, numit Opel Vizor, prin aranjamentul simetric al farurilor și al emblemei Opel Blitz. Elementul Vizor este implementat pentru noile modele Mokka și Crossland. Iar acum, Opel Manta GSe ElektroMOD duce acest element la un nou nivel: Pixel-Vizor.

Noul Opel Pixel-Vizor se întinde pe toată lățimea părții frontale și poate comunica într-un stil original. Manta GSe poate comunica cu ceilalți participanți la trafic, afișând mesaje pe întraga suprafață frontală: „Inima mea germană a fost ELEKTRificată”, „Sunt într-o misiune electronică zero”, „Sunt un ElektroMOD”. De asemenea, silueta unei pisici de mare Manta Ray poate apărea plutind pe afișajul Pixel-Vizor. Designerii Opel s-au distrat puțin cu legendarul logo Manta și l-au proiectat sub forma unui cod QR. Sigla inconfundabilă a producătorului german strălucește central, iar cele două fulgere ies din cercul emblemei devenind luminile de zi LED integrate în Vizor. Pur și simplu electrizant. Opel autentic.

„Manta GSe ElektroMOD este munca unor designeri pasionați, modelatori 3D, ingineri, tehnicieni, mecanici, experți în produse și mărci”, explică Pierre-Olivier Garcia, manager de design de marcă Opel Global, în numele echipei Manta GSe. „Toți sunt fanii Opel care iubesc mașinile și se distrează dezvoltând lucruri noi. Cu Manta GSe, construim o punte de la tradiția Opel, către un viitor sustenabil. Acest amestec de zeitgeist și modern este absolut fascinant.”

Manta GSe ElektroMOD este o reinterpretare a modelului clasic Opel Manta A din 1970. În același timp, mașina reflectă fascinația unei comunități în creștere, care transformă mașini clasice, precum Manta, în așa-numitele RestoMods cu tehnologii moderne și design nou. Noul Manta GSe ElektroMOD este pur electric, iar cockpitul este complet digital, dar la fel de sportiv ca un Opel GSe autentic. MOD înseamnă schimbare, MODificări tehnice și stilistice, precum și un stil de viață MODern și durabil.

Audi Service